Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Приказно вълшебство" - конкурс за рисунка на детска приказка

 

СУ "Христо Г. Данов", гр. Пловдив за осма поредна година кани най-малките да развихрят въображението си и с боички в ръка да претворят любимите си приказни герои и сюжети в "Приказно вълшебство" - конкурс за рисунка на детска приказка. По думите на директора на учебното заведение Гергана Аврамова, това е една вълшебна възможност за децата от 5 до 6 годишна възраст да творят и да се забавляват на воля, като правят нещо толкова любимо като рисуването. 

До 3 ноември 2023 г., е крайният срок за участие, а финалът ще е на 13 ноември 2023 г. СУ "Христо Г. Данов" - гр. Пловдив, ул. "Ален мак" №1. Подробности за регламента на конкурса и предизвикателствата, с които трябва да се справите: 

https://office209340.wixsite.com/danovmagic 

В прикачения звуков файл можете да чуете целият разговор г-жа Гергана Аврамова – директор на СУ „Христо Г. Данов“.


По публикацията работи: Станка Лазарова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Започва деветото издание на Международния китарен фестивал

С фламенко спектакъла „Дуенде“ на Давид Бермудес Фламенко Квинтет“ в Държавен куклен театър Пловдив стартира деветото издание на Международния Plovdiv GuitArj Fest. Пред публиката ще излезе познатата от  най-престижните  световни сцени Ноелия Варгас - единствената фламенко танцьорка посланик на УНИЦЕФ, благодарение на уникалния си талант и..

публикувано на 04.10.24 в 07:04

Поливалентният Петър Г. Рей открива изложба в Пловдив

Откриването на лимитираната експозиция и представянето на стихосбирката „Гвоздеи кръстни“ е тази вечер, от 18 часа в галерия „PIESA“.  Изложбата „Преодоляване" е покана за вътрешно пътуване и изследване на необятността на духовното, и творческото пространство. Тя предизвиква зрителя да се потопи в свят отвъд физическата реалност, където..

обновено на 02.10.24 в 13:08

Изложба в НБ "Иван Вазов" открива дейността на Инър Уийл

В Народна библиотека "Иван Вазов" тази вечер се открива изложба, която разказва за 100 годишнината на Инър Уийл Клубовете по света.  В Пловдив международната женска организация съществува от близо 30 години и има поредица благотворителни каузи, включително насочени и към украинските бежанци и децата сираци.  Събеседник по темата е паспрезидентът на..

публикувано на 02.10.24 в 10:00

Детският оркестър "Дивизи" ще има серия от концерти в Пловдив

Детският симфоничен оркестър "Дивизи" - Пловдив ще представи своята наситена програма до Коледа и Нова година. Повече за новите проекти, по които работят децата и техните преподаватели разказват организаторът  Албена Бяндова и Диана Петкова , ръководител на проекта, който се реализира с финансиране от Национален фонд култура. В началото на..

публикувано на 02.10.24 в 09:32

АМТИИ превръща емблематични места в зони за изкуство и култура

АМТИИ обединява изкуството и природата в поредица от събития от днес до 11 октомври, като превръща емблематични пространство в центъра на Пловдив в зони за изкуство и култура. Проектът на Академията, обединяващ философията за симбиоза на природните науки и дизайна на човешките отношения, е озаглавен „Пермакултура – пространства и изкуство“...

публикувано на 02.10.24 в 05:39