Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спряха трафика по бул. "Дунав" от "В. Априлов" до "В. Левски"

От днес бул. „Дунав“ е изцяло затворен за движение и в двете посоки  от бул. „Васил Левски“ до „Васил Априлов“. Остава отворено кръстовището с ул. „Победа“, но то може да се пресича само към Филипово и обратно. 

От „Организация и контрол на транспорта“ обясниха, че причината за спирането на движението е полагането на подземните комуникации и тяхното свързване, след което предстои и асфалтиране на разкопаните участъци. 

От предприятието обещаха пълно пускане на движението по булеварда в края на следващата седмица.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Президентът одобри кабинета "Главчев 2", изборите ще са на 27 октомври

Димитър Главчев предложи  директора на Националната полиция Атанас Илков за служебен министър на вътрешните работи .  Илков ще замени на поста Калин Стоянов. Втората промяна в състава на Министерски съвет с министър-председател Димитър Главчев е външният министър . За него Главчев предлага поста да поеме Иван Кондов . Президентът Румен Радев..

публикувано на 26.08.24 в 10:18

Леко захлаждане и краткотрайни валежи, в Пловдив днес 34°

Днес ще преобладава слънчево време. Следобед ще се развива купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици. По-значителни ще са в крайните югоизточни райони от страната. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в  Пловдив  - около  34° . По..

обновено на 26.08.24 в 09:15

Става ясен съставът на новия служебен кабинет

Държавният глава Румен Радев ще приеме в 10 ч. на „Дондуков“ 2 кандидата за служебен министър-председател Димитър Главчев. Днес изтича срокът, който Радев даде на Главчев да представи състава на новия служебен кабинет.  Ако президентът подпише указа, правителството ще положи клетва пред Народното събрание утре, а изборите ще бъдат на 27 октомври...

обновено на 26.08.24 в 09:14

Край Чирпан горя локомотивът на бързия влак от Варна за Пловдив

Изясняват се причините за пожара, възникнал късно снощи в бързия влак от Варна за Пловдив преди Чирпан. Пред БНР Атанас Ангелов, който е пътувал във влака, разказа, че се е запалил локомотивът на композицията.  Линейка е закарала в болница един от машинистите, тъй като е припаднал, каза още Ангелов. "Тръгнахме от Стара Загора с 1 час закъснение..

публикувано на 26.08.24 в 09:13

Полицията в Пловдив задържа трима, източвали банкови сметки

Участници в схема за източване на чужди банкови сметки са задържани при спецакция на служители от отдел "Икономическа полиция" в Пловдив. В ареста са 32-годишна жена и двама криминално проявени и осъждани мъже – на 41 и 59 години. Операцията е проведена след придобита оперативна информация, че тримата участват в схема за изготвяне и..

обновено на 26.08.24 в 08:48