Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ангел Лясков изигра мач номер 100 в елита

Ангел Лясков
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Ангел Лясков записа своя мач № 100 в Първа лига, съобщиха от клуба. Той ознаменува своето представяне и с попадение, за да изравни резултата за 2:2 при гостуването на Берое в 29-ия кръг на Първа лига.

“Щастлив съм от това постижение, още по-щастлив съм, че го правя именно с екипа на Локомотив.

Не постигнахме този резултат, който искахме. Ще продължим да се борим до края, силно се надявам да успеем да се класираме за Лигата на конференциите”, заяви Ангел Лясков.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Поетът Красимир Йорданов за истинския Джулай

С поета Красимир Йорданов говорихме за поредния Джулай като празник на лятото и свободата.  Посрещането на слънцето на морския бряг в утрото на 1 юли е традиция, която Старите кучета (група стари приятели, поети и китаристи) спазва стриктно от средата на осемдесетте години насам- сподели Йорданов. Джулая е чисто български феномен, който съществува..

публикувано на 04.07.24 в 16:25
Ген. Нонка Матова

Нонка Матова - сребърна медалистка от Барселона 1992

Легендата на спортната ни стрелба Нонка Матова е родена на 20.10.1954 година в град Пловдив Между 1976 г. и 2000 г. участва в шест олимпийски игри. Тя е олимпийски вицешампион от игрите в Барселона през 1992 година. Победителка в алтернативния на олимпиадата турнир „Дружба” в Москва през 1984 г.одина Поставя 11 световни рекорда, от които два за мъже,..

публикувано на 04.07.24 в 13:07

"Локомотив" загуби с 0:1 от "Славия"

"Локомотив"  (Пловдив) загуби от "Славия" с 0:1 във втората си проверка от подготвителния лагер. Единственото попадение в срещата падна в 26-ата минута, когато Иван Минчев бе точен за "белите". За "Локомотив" с пропуски пред вратата на Славия се отчетоха Мартин Петков, Георги Каракашев, Тодор Павлов, Жулиан Лами, Николас Пенев, Данило Полонский и..

публикувано на 04.07.24 в 09:57

"Ботев" завърши подготовката си с 2:0 над "Крумовград"

Отборът на "Ботев" (Пловдив) завърши с победа контролите от предсезонната си подготовка. „Канарчетата“ надделяха с 2:0 над състава на "Крумовград" в последната си проверка преди старта на новата кампания.  И двете попадения в срещата, играна на стадион „Христо Ботев“, отбеляза новото попълнение на „жълто-черните“ Антъни Уджа през втората част.  В..

публикувано на 04.07.24 в 09:43

Бабакар Дион подписа с Аполон

Бившият футболист на Локомотив Пловдив Бабакар Дион ще продължи кариерата си в кипърския Аполон Лимасол. Сенегалският футболист подписа договор за две години  с Аполон За последно Дион игра в Локомотив Пловдив, но договорът му изтече в края на сезона и той напусна тима. Дион имаше много силни изяви за Локомотив Пловдив под ръководството на Александър..

публикувано на 03.07.24 в 18:04