Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” – за графоманията и зевзеците с усмивка!

| обновено на 13.07.24 в 10:14

Насред лятната жега се задава разхладителният анти-циклон на „Алтер его”. Ако предпочетете нашата компания, може и да не съжалявате, защото ще засегнем ненатрапчиво темите за графоманията и зевзеците не без помощта на нашите гости (ще разберете кои са те, ако ни слушате). Очаквайте един лек и лежерен радио-хепънинг, в който ще звучи весела българска музика.

„Алтер его се излъчва в събота след новините в 15 ч.

Повторенията са: в неделя от 6.00 ч. и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” – защо не?

Автор и водещ – Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Малки и големи "Пеещи котенца" гости в неделния ефир

В разгара на лятото осем от солистите на ДВГ "Пеещите котенца" гостуваха на предаването на Радио Пловдив Клуб „ Неделя". Половината от тях направиха своя дебют в студиото на БНР.  Малките пловдивски таланти Ангел и Невена Благоеви, Дарина Танева, Елизабет Милушева, 3-годишният Джак Танев, Никол Маврова, Натали Тумбакова и Надя Илиева разказаха в..

публикувано на 07.08.24 в 17:07

Международно литературно четене в Чепеларе

За втора поредна година в магията на планинския град Чепеларе ще се проведе Международно литературно четене "Жени в планината". Събитието се организира от фондация "Елизабет Костова" и ще се състои на 10 август /събота/ от 19:00 часа, площад "Олимпийски".  Участие в четенето ще вземат писателките Анджела Джокич (Сърбия), Деница Пенчева (България), Ема..

публикувано на 07.08.24 в 16:42

Жива библиотека тази събота в Пловдив

Всяка година Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ отбелязва Международния ден на младежта, който се чества на 12 август. И тази година ще се проведат едни от любимите дейности на младите хора ж ива библиотека и форум театър.  Жива библиотека стартира точно в 16:30 на 10 август/събота/ и е с вход свободен. В рамките на два часа в живата..

публикувано на 07.08.24 в 16:07

Как да изберете подходящите офис мебели за максимален комфорт?

Изборът на правилните офис мебели е от съществено значение за създаването на удобна и продуктивна работна среда. Те не само подобряват вашето здраве, но и увеличават ефективността ви, разказват от екипа на OK Office. Важни фактори при избора на офис мебели Когато избирате трябва да имате предвид няколко ключови фактора, за да си осигурите..

публикувано на 07.08.24 в 13:30

Лъвски портал и енергийни практики за хармонизация

Това е потентно време от годината, в което има подравняване между Земята, Сириус и Ореон със съзвездието Лъв. В това звездно наместване се създава мощен енергиен портал, свързан с проявлението, духовното изцеление и трансформацията. Смята се също, че носи смелост и късмет. Сириус е от съзвездието Голямо куче. Тя е петият по яркост обект след..

обновено на 06.08.24 в 12:34