Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” - джаз и усмивки!

| обновено на 17.08.24 в 16:45

Смело скачаме в джаза с новият брой на „Алтер его“! Без без сатира, без политика и без гости. Малко след 55-тия рожден ден на водещия Петър Краевски ще се почерпим с любими „ретро“ песни и изпълнители, за които знаем весели факти и истории – Франк Синатра, Арита Франклин, Тони Бенет, Пери Комо, Мел Торме и Луис Армстронг. Покрай тях ще звучат още  Дийн Мартин, Лутер Вандрос, Брайън Сетцер, Луис Армстронг и др. Задава се една тонизираща джаз вълна, която ще ви зареди с положителни емоции и прекрасно настроение. Бъдете с нас, ще бъде хубаво!

„Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч.

Повторенията са в неделя от 6.00 ч. сутринта и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” – смях и музика за ценители!

Автор и водещ: Петър Краевски

Чуйте цялото предаване в звуковия файл. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Пълнолунието през септември и работата с женската сила

Най-смелото действие е да мислиш за себе си, на висок глас, казва преди време Коко Шанел, една от силните и отдадени жени на своето време. Силата на женския дух и душа вдъхновява, божествената женска сила променя. „Свещени води: Божествената женска сила“ е събитието, което ще събере жените в трансформиращ кръг, в пространството на..

обновено на 12.09.24 в 16:17

Пет каузи за петото издание на "Нощ на Ангелите"

Благотворителният фестивал „Нощ на Ангелите“ ще се проведе за пети пореден път тази година и се очертава да бъде най-мащабен до този момент! Инициатива, която във времето доказа, че Доброто не познава граници, и само Вярата, Надеждата и Любовта движат света напред! Това събитие се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и Младежки Център –..

публикувано на 11.09.24 в 16:56

20 юбилей на Национална асоциация на децата с диабет

"20 ГОДИНИ ЗАЕДНО – АЗ ЩЕ УСПЕЯ НЕ ЗАРАДИ, А ВЪПРЕКИ ДИАБЕТА" е мотото на празника на Национална асоциация на децата с диабет, които тази година отбелязват 20-я си рожден ден! По този повод днес в предаването "Вход свободен" в ефирното пространство наш гост бе г-жа Елисавета Котова - председател на асоциацията. На въпроса ни колко са израстнали за тези..

публикувано на 11.09.24 в 16:26

Младежи ще се обучават за уменията на новото време

От 19 септември (четвъртък) екипът на ОП „Младежки център Пловдив“ стартира обучителната програма „Умения на Новото време“, която ще се провежда от 17:00 часа всеки четвъртък в новооткритата спортна зала „Дунав“.  Програмата обхваща 10 обучителни модула, представящи разнообразни умения, необходими за личностното и професионалното развитие и..

публикувано на 10.09.24 в 17:25

Magic Mario отбелязва 15 години на сцена

В днешното издание на предаването "Вход свободен" се потопихме в света на магията! В това начинание с усмивка и от сърце ни помогна любимия на малки и големи Марио Меров, по разпознаваем като Magic Mario. Човекът, който повече от 15-години ни прави част от магичния и по-добър свят на илюзионното изкуство.  Поводът да го поканим е повече от вълшебен!..

публикувано на 10.09.24 в 17:10