Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Усмихнат следобед с "Вход свободен"

В сряда споделяме следобедните часове с Вас и обещаваме да бъде интересно! 

Гергана Ангелова от Сдружение "Творчески комплекс Инкубатор" ще бъде наш гост, за да покани всички ни на десетото юбилейно издание на любимия пловдивски фестивал Shake That Хълм, който ще се проведе отново в подножието на Младежки хълм от 30.08. до 01.09. 

10 години ЗАЕДНО е мотото тази година, и със сигърност ще бъде запомнящо се! За акцентите в програмата, за разширената мрежа от участници и за всички изненади, които са подготвили организаторите, предстои да разберем.

Очаквайте и редвоните ни рубрики "За животните с любов" и "Усмихнат кометар". Можем да се чуем и на тел 032632400 или да ни изпратите съобщение във фейсбук страницата на Радио Пловдив!
Бъдете с нас! Започваме в 13:00!

 

По публикацията работи: Станка Лазарова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Четвъртък следобед с „Вход свободен“

С Елеонора Аврамова говорим за събитието „Свещени води: Божествената женска сила“, тази събота, в Пловдив. Очаквайте след 14 часа. Говорим и с режисьора Николай Василев за филма „Ваклуш“, който ще се прожектира безплатно за пловдивчани и гостите на града, в неделя от 18 часа, в Lucky Дом на киното. Очаквайте и рубриката „Предразсъдъци и..

обновено на 12.09.24 в 09:45

"Точно днес" от археологията до шофьорските курсове

Утрото с Радио Пловдив на 12 септември започва с актуалните теми и събития. Нови правила за шофьорските изпити влизат от декември, след като бяха обнародвани в Държавен вестник. С тях се слага край на безкрайното явяване на изпит за придобиване на правоспособност. До 4 пъти се ограничават опитите за взимане на шофьорска книжка в рамките на..

публикувано на 11.09.24 в 17:00

Различен следобед с "Вход свободен"

Днес в предаването минутки след 13:30 наш гост ще бъде Елисавета Котова - председател на Националната асоциация на децата и младите хора с диабет. Поводът да я поканим е,  20-ти юбилеен летен  лагер в гр. Априлци, който асоциацията обедини както децата с диабет, така и техните  родители. Акцент тази година бе темата  "Подсладителите и последните научни..

публикувано на 11.09.24 в 09:30

"Точно днес" на 11 септември

В сряда сутрин - броени, дни преди началото на новата учебна година, говорим по актуални теми и следим събитията  с днешна дата. - 5 въпроса свързани с проблемите в образованието, на които Асоциация Родители търси отговор от институциите. Говорим с Яна Алексиева, изпълнителен директор на асоциацията. - И още за телефоните и забраната им в училище и..

публикувано на 10.09.24 в 14:28

Магичен и усмихнат "Вход свободен"

Днес Ви срещаме с любимия на малки и голми Марио Меров, по разпознаваем като Magic Mario. Човекът, който повече от 15-години ни прави част от магичния и по-добър свят на илюзионното изкуство.  Поводът да го поканим е повече от вълшебен! Меджик Марио отбелязва 15 години на сцена, с приятели като на рожден ден :))) и с грандиозен шоу-спектакъл! Еднa..

публикувано на 10.09.24 в 09:30