Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отмениха контролата на "Ботев" с "Крумовград"

"Ботев" и "Крумовград" няма да играят контрола в събота
Снимка: ПФК Ботев Пловдив, футбол

Приятелската среща между "Ботев" (Пловдив) и "Крумовград" се отменя, съобщиха от щаба на "канарчетата".

Двубоят бе предвиден за събота (12 октомври), но няма да се състои. Причините са големият брой представители на "Ботев" с повиквателни за националните си отбори, както и контузени футболисти.

В същото време стана ясно, че 245 деца от академията на "Ботев" ще посетят мача на националния отбор на България срещу Люксембург.

Малките „канарчета” получиха специалните тениски на България от капитана на "Ботев"  Ивелин Попов, който е носил и капитанската лента на „лъвовете”.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Локомотив" уреди контрола с "Арда"

Представителният отбор на "Локомотив" (Пловдив) уреди контролна среща по време на паузата в шампионата. Съперник ще бъде "Арда" (Кърджали). Двубоят ще се проведе тази събота (12.10) от 11:00 часа на помощния терен в спортен комплекс „Локомотив“ в Пловдив. Проверката ще е закрита за фенове и представители на медиите.

публикувано на 10.10.24 в 14:55

Спортното училище тържествено чества 75 години

75 години тържествено отбелязва днес Спортното училище "Васил Левски" – Пловдив.  Празничният юбилеен концерт ще се проведе в Колодрума този следобед.  Спортно училище “Васил Левски “ – град Пловдив е едно от най-славните спортни училища в България. През 1949г. в града на тепетата започва да функционира първата в страната Държавна школа..

обновено на 10.10.24 в 14:48

Ботев се прицели в шведски бранител

Спортно-техническото ръководство на “Ботев” проявява сериозен интерес към 25-годишния шведски защитник Аксел Норен, твърди местното издание Expressen.se. Централният бранител е част от тима на “ГАИС” (Гьотеборг), който се намира в средата на класирането в елита на скандинавската страна. През настоящата кампания 184-сантиметровият играч има изиграни 25..

публикувано на 09.10.24 в 18:03

Неприятна контузия в Ботев Пд

Футболистът на Ботев (Пловдив) Антонио Перера е със скъсани кръстни връзки и ще се подложи на операция. Полузащитникът се очаква да отсъства в следващите 6-7 месеца. Перера напусна терена принудително в мача срещу Левски. След проведените детайлни изследвания са установени скъсани предни кръстни връзки. Перера ще се подложи на операция в Испания в..

публикувано на 09.10.24 в 18:00

Бизнесменът Иван Пашов покани Крушарски на среща

Бизнесменът Иван Пашов излезе с отворено писмо до мажоритарния собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и до цялата „черно-бяла“ общност, с което изрази готовност да помогне на клуба, след като Крушарски обяви спирането на финансирането на „смърфовете“ от своя страна. Пашов обяви готовност да придобие дяловете на Крушарски и го покани на среща...

публикувано на 09.10.24 в 16:27