Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локализираха пореден пожар на Младежки хълм

Снимка: РДПБЗН-Пловдив

Пореден пожар пламна на Младежкия хълм този следобед, съобщиха от пловдивската пожарна. 

Сигнал за огъня, лумнал откъм южната част на хълма, над Факултета по дентална медицина, е подаден в оперативния център на РДПБЗН-Пловдив след 16 часа. 

На място са изпратени два противопожарни автомобила, които бързо са локализирали огнената стихия. 

Това е четвъртият пожар тази година на най-голямото тепе на Пловдив. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пловдив и областта са готови за утрешните парламентарни избори

При засилени мерки за сигурност в Пловдив пристигнаха изборните книжа, документи и  машините за гласуване за утрешните парламентарни избори.  Те са транспортирани към изборните секции в в Пловдив и областта. По окончателни данни на ГРАО утре в Пловдивска област ще могат да  гласуват общо 592 793 души.  В Пловдив-град с право на глас са 303 798..

обновено на 26.10.24 в 16:27

Стотици пловдивчани почетоха празника на Св. Димитър

На Димитровден в едноименния православен храм в стария град в Пловдив архимандрит Дамян отслужи архиерейска света литургия.   "Честити сме, че имаме Свети Димитър за свой защитник, че имаме неговите молитви за нас и нашите семейства, за всички православни народи" -   обърна се към стотиците дошли в храма архимандрит Дамян.  „Светата..

публикувано на 26.10.24 в 15:57

В Пазарджик и Смолян спешно подменят членове на СИК

Подготовката за неделния изборен ден в област Пазарджик върви по план, но предизвикателство си остава компетентността на секционните избирателни комисии (СИК). Заменките продължават, тъй като и този път партиите, за да спазят ранния срок, подадоха стари списъци с членове на СИК и в момента тече актуализация чрез замяна.  ЦИК не уважи иска на..

публикувано на 26.10.24 в 13:57

Нов голям паркинг очаква коли на ул. "Даме Груев"

Нов паркинг вече е на разположение на жителите на район „Южен“. Той се намира на „Даме Груев“ 44.  Изградени са 58 паркоместа, като 3 от тях са за хора с увреждания.  Общата площ на съоръжението е 1515 квадратни метра, което разполага и с ново улично осветление. Цялата зона е преасфалтирана, предстои и озеленяване. Това е третият нов..

публикувано на 26.10.24 в 12:28

400 работници излизат на борсата, "Монди" затваря от Нова година

Заводът за хартия „Монди“ в Стамболийски затваря врати. Това ще засегне около 400 работници, които ще отидат в бюрата по труда от Нова година. Пожар избухна в завода за хартия в Стамболийски "Плановете на ръководството са от Нова година заводът окончателно да затвори. Причината са щетите от пожара преди месец и загубените мощности", каза..

обновено на 26.10.24 в 09:15