Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Батков: "Левски" трябва да излезе от кризата с победа над "ЦСКА"

Снимка: БГНЕС

Собственикът на "Левски" Тодор Батков заяви, че отборът трябва да излезе от кризата, в която се намира, като първата стъпка е победа в мача от 11-ия кръг за първенство в "А" група срещу "ЦСКА". "Време е Левски да излезе от това положение. Първата стъпка е в петък, втората е в края на полусезона, а третата е през месец май, когато задължително трябва да бъдем шампиони. Нищо не е загубено, първенството е интересно, има няколко претендента за титлата. Това са "ЦСКА" и "Литекс", не изключвам и "Лудогорец". Те са симпатичен отбор, гледах им мача срещу "Литекс" и през първото полувреме не играха никак зле", заяви Батков.

Левски играе срещу ЦСКА в петък и тази среща до голяма степен ще определи шансовете на "сините" за спечелване на шампионската титла през този сезон. Батков заяви, че първото място е задължително за отбора и той очаква победа над вечния съперник. "Времето до мача тече бавно. Очаквам сърцата игра, мъжка игра и победа. Доста неубедително играхме в много мачове. Като правило гостуванията ни не бяха много добри. Става въпрос за мачовете в Търнава, във Варна, донякъде в Бургас и Разград. Този мач обаче ще бъде на националния стадион и ще има много наши запалянковци, а и ние сме свикнали да играем там. Надявам се да покажем добър футбол, мъжество и да победим. Време е да заиграем. Толкова усилия положихме, подготовки, възстановявания, лечения, лагери, 5-звездни хотели, 700 хиляди евро за селекция. Това никой друг клуб не го направи. Хубаво е вече футболистите да поиграят малко", каза Батков.

"Левски" е на четвърто място във временното класиране на "А" група с актив от 21 точки и четири по-малко от отбора на "ЦСКА", който е на втора позиция. "Червените" обаче са равни по точки с лидера "Лудогорец" (Разград).

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени