Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Орландо" прекъсна серия от 17 поредни загуби като гост в НБА

Арон Афлало отбеляза 26 точки, а Виктор Оладипо и Андрю Никълсън добавиха по 18 за отбора на "Орландо", който прекъсна серия от 17 поредни загуби като гост в първенството на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) с успех със 109:92 срещу "Атланта".

Ал Хорфърд и Джег Тийге завършиха с по 15 точки за "Хоукс", които регистрираха поредни поражения за първи път през сезона. "Меджик" започнаха мача със серия от четири поредни поражения, но отличната игра на Афлало, Оладипо и Никълсън донесе първа победата, която беше и първа в гостуване от месец март насам. Никола Вучевич спечели 15 борби под коша и записа десет асистенции, а "Орландо" завърши мача с 30 колективни точки на Никълсън и Итуон Муур, който се появи от скамейката.

Джон Уол отбеляза 31 точки и добави девет асистенции за отбора на "Вашингтон", който се наложи със 116:111 над излезлия от победна серия тим на "Лос Анджелис Лейкърс". Уол наниза 30 или повече точки в трети пореден мач, което се случва за първи път в неговата кариера.

Първенство на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА):

"Торонто" - "Бруклин" 100:102

"Вашингтон" - "Лос Анджелис Лейкърс" 116:111

"Атланта" - "Орландо" 92:109

"Ню Орлиънс" - "Голдън Стейт" 101:102.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна