Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава селекцията в Монтана

ПОФК Монтана дава още един шанс на трима от дошлите на проби. Само за една седмица 26 играчи минаха през отбора. 15 от тях не показаха качества и си заминаха.

"Треньорското ръководство работи добре, до лагера нещата ще са ясни, селекцията е отворена до първия мач", уточни изпълнителният директор на клуба Румен Панайотов.

Бившият капитан на Монтана Даниел Гаджев започна подготовка с "Локомотив" (София). Още от миналата година полузащитникът искаше да играе за железничарите, сега вече ще може да подпише договор с железничарите. Според достоверни източници най-грубият играч в последното първенство на елитната "А" група ще подпише договор за 2 години. Още един бивш кадър на Монтана се включи към Локомотив. Нападателят Димитър Илиев ще се пробва на стадиона в столичния квартал "Надежда".

Спряганият за ново попълнение на Монтана Четин Садуа подписа с "Етър" (Велико Търново). През миналата седмица нападателят бе в преговори с ръководството на Монтана и се чакаше отговор. В крайна сметка 25- годишният Садуа предпочете офертата на новака в "А" група.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна