Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" подписа с централен нападател

Врачанският "Ботев" се подсили с още един футболист. Това е 25-годишният централен нападател Андрей Атанасов, съобщиха от елитния клуб. Късно снощи футболистът подписа договор с врачани за една година, с опция за удължаването му с още една.

"Очакваме до петък да пристигне жълтата му карта и той да вземе участие в мача срещу "Миньор" /Перник/", заяви спортният директор на "Ботев" - Валентин Станчев.

За последно Андрей Атанасов е играл в тима на арменския "Бананц" /Ереван/, но клубът фалира и това е причината той да се завърне в България. Преди да премине в арменския тим Атанасов е защитавал цветовете на столичния "Локомотив". Таранът е играл още за "Черноморец" /Поморие/, "Янтра" /Габрово/, "Траяна" /Стара Загора/, "Сливен", "Етър" и "Шумен".

В същото време стана ясно, че скандалното съдийство на търновския рефер Стоян Денев осигури глоба от 1 000 лева за ПОФК "Ботев" /Враца/. Дисциплинарната комисия наложи наказанието заради хвърлени предмети по длъжностните лица от трибуните след неадекватните отсъждания на арбитрите. Инцидентът е описан и от четвъртия рефер Калин Людмилов в София, който едва не беше уцелен от бутилка с минерална вода по време на съботния успех на врачани над "Локомотив" /Пловдив/ с 1:0.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна