В предаването "Рано в неделя" е представено виното, което ни е познато под името пелин. То съдържа пелин, бял равнец, червен кантарион, жълт равнец, мащерка, босилек, маточина, градински чай, бъз, лайка, бял оман, плод от кориандър, мента, жълт кантарион, лавандула и риган. Стефан Кьосев - технолог по производство на вино коментира: Най-голям е майсторлъкът в подбора и подготовката на билките. Те трябва да са набрани в подходящия сезон за всяка билка, когато тя има най-голямо количество активни вещества. Трябва да са без примеси и замърсявания. Единствената билка, която се използва и е от защитените - това е бял оман. Ползват се корените му, което води до унищожаване на растенията. Затова е забранено събирането му за стопански цели от естествени находища. Ако някой държи да си го слага във виното, трябва да закупи култивирани растения. Задължителна е само билката пелин. Другите са по желание. В моя пелин има десетина билки. Но от 40 нагоре ако са е много по-добре.