Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Силвия Митева: Целият ми живот е посветен на спорта и той е голямата ми любов

Силвия Митева: Целият ми живот е посветен на спорта и той е голямата ми любов
Снимка: БГНЕС

Целият ми живот е посветен на спорта и той е голямата ми любов. Това каза в Русе голямата българска гимнастичка Силвия Митева.

Тя ще отбележи края на своята спортна кариера с бенефис, който ще се състои днес от 19.00 часа в "Канев център" в крайдунавския град.


Спектакълът е наречен "Силата на любовта", защото любовта е била тази, която ме е водила винаги напред. Събитието е на 21 юни, като в числото също има символика, тъй като спортната ми кариера продължи 21 години, обясни Митева.

В бенефиса ще вземат участие представители на всички гимнастически спортове, младежи и мъже от националните отбори по спортна гимнастика, националният отбор по естетическа гимнастика, ансамбъл девойки по художествена гимнастика,  гимнастици от спортен клуб "Акро" и танцова формация "Мираж". Ще участва и самата Силвия Митева.

На въпрос какво ще прави в бъдеще, Митева заяви, че сега е международен съдия, пътува постоянно в чужбина, работи като треньор и със сигурност се вижда като треньор по художествена гимнастика, защото това и доставя удоволствие. Тя каза още, че към момента има много оферти, като четири-пет са предложенията за постоянна работа извън страната.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна