Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Барселона" ще предложи изгоден договор на Луис Суарес, но ако престане да хапе

Луис Суарес
Снимка: БТА
Ръководството на испанския футболен клуб "Барселона" е готово да предложи 5-годишен договор и седмична заплата в размер на 200 хиляди евро на нападателя Луис Суарес, но при едно доста  странно условие. Медиите в Англия твърдят, че уругвайският нападател ще стане първият футболист в историята, който ще сложи подписа си под специална клауза, забраняваща му да хапе.

"Барселона" е готова с оферта в размер на 30 милиона евро и правата на нападателя Алексис Санчес. Ако не бъде прието това предложение, то каталунците най-вероятно ще успеят да вдигат предложението с близо 6 или 7 милиона евро.

Ако "Ливърпул" не иска да преговаря с Алексис Санчес, то "Барселона" ще отправи последна оферта, която ще бъде на стойност 60 милиона евро.

Едно от най-важните условия в договора на Суарес е клауза, която забранява на футболиста да хапе хора както на терена, така и извън него.

По данни на медиите, ръководството на "Барселона" иска да бъде осигурена дисциплината в клуба, а Суарес е един от тези футболисти, които обичат да я нарушават.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна