Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Александър Томов: ЦСКА е оздравен

Александър Томов
Снимка: БГНЕС

Председателят на Надзорния съвет на футболния ЦСКА Александър Томов е оптимистично настроен за развитието на клуба.

ЦСКА е оздравен, получи лиценз. Имаме още 4-5 месеца, за да преодолеем опасните дългове. Имаме още няколко такива случаи, които "висят". Това са дългове от 2011-2012-а година. Държим здраво кормилото в ръцете си. Но има още няколко тежки месеца, каза Александър Томов в Студио Дерби.

Първият въпрос е да организираме второто публично предлагане на акции. Смятам, че то ще е много успешно. Време е мутренските подходи във футбола да приключат. В момента счетоводството се води от външна независима фирма, призната от УЕФА. Това ни струва пари, но изцяло счетоводният контрол е на външна фирма, която носи отговорност пред закона и пред УЕФА, каза още Томов.

Главният акционер разкри, че "червените" ще организират нов спортен празник на 11-и октомври в паузата на първенството заради европейските квалификации.

Ще има нов празник на 11-и октомври, посветен на 70-годишнината на Петър Жеков. Приходите от мача с "Металург" (Донецк) бяха под очакванията ни, но за 11-и октомври се надяваме да привлечем повече фенове на стадиона. Преговаряме с два отбора за приятелски мач за тази дата, каза Томов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна