Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Разбъркай го – да се оправи“ е спор дали любовта може да победи парите

"Разбъркай го – да се оправи“ е заглавието на най-новия комедиен спектакъл на Нешка Робева и Влади Въргала. В предаването "Хоризонт до обед" те разказаха за прекрасните (по думите на Нешка Робева) послания. Официалната премиера за София е на 22-ри май от 20 часа в зала 1 на НДК.

Влади се оказа много чувствителен човек. В спектакъла е вечната тема за любовта. А спорът е дали любовта или парите са по-силните, каза Робева. Когато жените играят мъжките роли, никой не се смее, но когато мъж заиграе женска роля, залата избухва в смях. Така ние обикаляме света и това ни дава възможност да покажем различни видове танци и различна култура. Веднага след това идва и едно прекрасо послание. В Каварна пулбликата беше впечатлена, залите се пръскаха по шевовете.

Няма по-силно нещо от любовта. Тя е най-голямата енергия на земята. Много войни са избухвали заради любовта, но те са свършвали точно, защото любовта съществува - любовта към близките, към родината, към приятелите. В днешното кахърно време може би най-добрият начин да разкажеш своите изводи е чрез смях. Мисля, че успяхме да направим един много забавен преразказ на ситуацията, в която се бият любовта и парите, каза Владислав Карамфилов- Влади Въргала.

Чуйте разговора от звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна