Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Аниете и Бедоя готови да останат в "Левски"

Снимка: БГНЕС

Антонио Аниете и Мигел Бедоя най-вероятно ще останат в "Левски" и през следващия сезон. Двамата испанци проведоха кратък разговор с председателя на Управителния съвет Иво Тонев и спортния директор Георги Иванов, в който са изявили желание да продължат да играят със синята фланелка. Либан Абди също иска да остане на "Герена", докато от отбора най-вероятно си заминава Аймен Белаид.

При Бедоя ситуацията е сигурна, защото испанският халф има договор за още година. Той е готов да чака дължимите си заплати и няма да разтрогва договора си с "Левски". При Аниете е малко по-различно. Нападателят е видимо разочарован от загубата в турнира за купата на България и е поискал още малко време за размисъл. Той ще обмисли бъдещето си по време на лятната почивка на отбора и ще вземе окончателно решение до първата лятна тренировка на 15-и юни. Аниете обаче е свободен да преговаря и с други клубове, защото неговият договор с "Левски" изтича точно след 30 дни.

Изненадващо, в "Левски" иска да остане и Либан Абди. Той е заявил пред шефовете на "Герена", че е готов да намали своите финансови претенции, ако "Левски" се споразумее с турския "Ризеспор" за ново преотстъпване или постоянен трансфер. Както е известно, Абди игра под наем на "Герена".

От "Левски" почти 100 процента си тръгват Аймен Белаид и Луис Педро, които определено не бяха в настроение след срещата с ръководството. Разговори продължават да се водят с Роман Прохазка, който може би ще последва примера на испанските си колеги.

Както е известно, за да няма спекулации, официалните новини и решения ръководството на "Левски" ще обяви лично в клубния уебсайт и във фейсбук профила на "сините". Денят на "Герена" обаче ще бъде дълъг.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени