Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Роналдо и Бейл за завръщат в състава на "Реал" (Мадрид) за мача с "Виляреал"

Кристиано Роналдо
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кристиано Роналдо и Гарет Бейл се връщат в състава на футболния "Реал" (Мадрид) за утрешния мач с "Виляреал" от междинния кръг на испанското първенство. Роналдо, който е водещ голмайстор на "Реал" (Мадрид) за всички времена, пропусна неделната победа над "Еспаньол" с 2:0 заради възпаление на гърлото, докато Бейл не игра поради травма в бедрото. Уелското крило беше ударен при драматичната победа над Спортинг Лисабон в Шампионската лига миналата седмица.

И двамата са добре, тренират на пълни обороти, нормално се чувстват. Така че няма проблем да играят, каза от своя страна наставникът на столичани Зинедин Зидан. Гостите от "Виляреал" ще пристигнат на "Сантяго Бернабеу" след четири мача без загуба през този сезон - две победи и две равенства.

Завръщането на Бейл пък дава възможност на Зидан за първи път през този сезон да стартира първенството с любимото си нападателно трио - Бейл, Роналдо и Карим Бензема. Защитникът Пепе, който напусна с контузия мача с "Еспаньол", както и вратарят Кейлор Навас не са възстановени от проблемите си и няма да бъдат в групата за мача.

В момента "Реал" единствен е на върха в класирането с четири победи от четири мача през този сезон и въпреки изравнения рекорд от 16 поредни успеха, медиите критикуват тима заради представянето, което изглежда лежерно.

Критиките са очаквани тук и ти трябва да го знаеш, когато си играч или треньор в "Реал". Очакванията са огромни и всеки път, когато излизаш на терена, е възможно да не се харесаш. И трябва да си наясно, когато подписваш с "Реал" (Мадрид), добави Зидан и демонстрира усмивката си.

Съгласен съм, че трябва да подобряваме играта си, да побеждаваме със суха мрежа, но също така е много добре, че нямаме загуба, завърши френската легенда.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна