Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Реал" (Мадрид) с нова издънка в Примера

Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Реал" (Мадрид) завърши 2:2 при гостуването на "Леванте" в мач от 22-ия кръг на испанското първенство. Отборът на Зинедин Зидан водеше с 2:1 минута преди края, но дебютиралият за Леванте Джампаоло Пацини отбеляза изравнителен гол и донесе точка за домакините.

Поредният безличен мач на Кралския клуб постави под сериозно напрежение старши треньора на отбора Зинедин Зидан, който е критикуван за някои от решенията си по време на мача, довели до неудачния резултат за тима.

Серхио Рамос откри резултата в полза на Реал в 11-а минута, но Емануел Боатенг изравни малко преди почивката. През втората част влезлият като резерва Иско отново изведе мадридския колос с попадение в 81-а минута. Веднага след гола Зидан смени мегазвездата Кристиано Роналдо, а домакините успяха да изравнят минута преди края. Тогава дебютантът Джампаоло Пацини, който премина в Леванте от Верона, бе изведен сам срещу вратаря и не сгреши - 2:2.

"Реал" (Мадрид) има само две победи в последните шест мача в първенството и е 18 точки след водача в таблицата "Барселона", който по-късно днес играе с градския съперник "Еспаньол".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени