Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Берое не успя да победи Янтра, чака трима нови

Отборът на Берое (в тъмен екип) завърши 0:0 с Янтра.
Снимка: ПФК Берое

Отборите на Берое и втородивизионния Янтра завършиха 0:0 в контрола, играна в Стара Загора. Това стана три дни след завръщането на тима от Първа лига от лагер в Турция.

За Берое не игра контузеният Зария Ламбулич. За габровци също заради травми не играха Даниел Гаджев и вратарят Петър Иванов, както и болният Симеон Турлаков.

При подновяването на първенството Берое ще приеме ЦСКА София на 12 февруари (неделя) от 14:15 часа. Янтра ще поднови сезона с домакинство на втория тим на ЦСКА 1948 на 11 февруари (събота) от 14:00 часа.

Съставът на Берое: Иван Караджов, Георги Динков, Макс Челич, Симеон Мечев, Божидар Пенчев, Серкан Юсеин, Спас Георгиев, Вини Трибуле, Калоян Кръстев, Педро Енрике, Сана Гомес (Йоан Бауренски, Тонислав Йорданов, Денислав Станчев, Уерди Мара, Бубакар Траоре, Атанас Йорданов, Васил Василев и Дамян Йорданов).

Старши треньорът на старозагорци Николай Киров заяви, че не е доволен от показаното от неговия отбор в мача и че очаква към тима да се присъединят още трима нови футболисти.

“Нищо общо с контролите, които играхме до този момент в Турция. Имахме сериозен разговор на полувремето още. Не съм доволен по никакъв начин. Не съм доволен от отношението. Нищо общо с контролите, които играхме в Турция. Днес не видяхме нищо. Не видяхме нищо от това, което тренирахме. Трябва да има промяна на отношението. Разговорът с футболистите ще е кратък. Започваме да се готвим за следващия двубой“, коментира Киров.

„Очакваме още трима футболисти. Къси като група сме. Единият, мисля че днес е кацнал. Другите двама уточняват нещата с френския отбор и начинът на преотстъпване“, добави наставникът.




По публикацията работи: Любомир Тодоров

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна