Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Феновете на ЦСКА София бойкотират мача в Бистрица

Привържениците на ЦСКА София няма да са на стадиона в неделя..
Снимка: БГНЕС

Организираните привърженици на ЦСКА София излязоха с поредно становище след решението мачът с ЦСКА 1948 да се играе на стадион „Витоша“. От "Сектор Г" призоваха за преместване на двубоя на Националния стадион поради малката бройка билети за гостуващи фенове, но от БФС бяха категорични, че сблъсъкът тази неделя от 16:45 часа ще се проведе в Бистрица. Сега организираните запалянковци на „армейците“ оповестиха, че ще бойкотират срещата.

Ето какво написаха от "Трибуна Сектор Г" във Фейсбук:

„Армейци,

Доказвано е многократно през годините, че живеем в страната на абсурдите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб. Още повече от доказани плагиати и сенчести фигури като собственика на (кен)еФБЕТ.

Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. "Васил Левски". Глас в пустиня. Когато думите не могат да влияят е време за действия.

Очевидно е, че разумът не надделява, затова бихме искали да ви информираме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим отвън, където със сигурност няма да бъдем 200. Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой.

Борбата е безмилостна и жестока за любимия отбор и нас, така че място за отстъпление няма. Всички на мача!".


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна