Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Силви Кирилов: Време е да върнем здравия разум

Силви Кирилов
Снимка: БТА
Чуй новината! Чуй новината:

237 народни представители се регистрираха днес в пленарната зала на първото заседание на 50-ото Народно събрание.

"Често противоречията са антагонистични. Логичният въпрос е какво трябва да направим. Аз мисля, че всеки един от нас – лично или като политическа партия, е необходимо да анализира и осъзнае собствените си пропуски, да загърби личния си и частно политически интерес в името на решаването на най-важните икономически, вътрешно и външно политически предизвикателства. Необходимо е създаване на стабилна, предвидима и устойчива среда за развитие на бизнеса", заяви във встъпителното си изказване председателстващият заседанието Силви Кирилов от "Има такъв народ".

"…ще продължа да настоявам, че прозрачността в действията на политическите сили и спазването на дадените обещания, политическата коректност ще възвърнат доверието в държавността. Народът ни постави изключително важни и съдбовни задачи за разрешение. И ние трябва да оправдаем доверието…Аз лично ще го направя. Време е да върнем здравия разум!", подчерта Кирилов.

След встъпителните думи на Силви Кирилов депутатите положиха клетва и той даде думата на представителите на различните политически формации в Народното събрание.

По публикацията работи: Георги Николов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна