Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Първата работа и успехът

Лилия Мерджанова от Глобалната мрежа за успех на младите хора в България "Тук-Там" срещаме в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022, както и с приза на TimeHeroes 2023  аудио-поредица 257.

Организацията вече повече от 15 години е мотиватор, двигател на успеха на младите хора, приятел, общност, която непрекъснато се развива, разраства и безкористно помага. На 18-и септември 2024 г. "Кошер"-ът отново ще зажужи в Интер експо център с интересни идеи, хора и организации от бизнеса и креативната среда в България и по света в подкрепа на тези, които сега завършват своето образование, в ориентиране в средата и възможностите за развитие, създаване на контакти, намиране на първа работа. 

✅  Каква е личната история на Лили  - от образованието във Франция до работата й днес и приноса й към каузата всеки млад човек в България да реализира потенциала си и да стигне до своя личен връх?

✅  Как помага Глобалната мрежа за успех на младите хора в България?

✅  Как работи и се развива менторството?

✅ Какви отговори търсят младите хора по пътя нагоре и как ги намират?

✅ Как се променя бизнес средата и от какво зависи успехът?

 ▶  Отговорите са в 257.


Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна