Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257 podcast:

Стойне Василев: Светът ни предоставя нови възможности на тепсия

Стойне Василев - финансов консултант, инвеститор, председател на Управителния съвет на Българската асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК), автор на книгата „Умни пари“ е ководещ на Катя Василева в новия епизод на 257 podcast.

"В България харесваме сигурното, стабилното. Това обаче не ни помага да се развива, да виждаме новите неща, които се случват. А светът е много динамичен. Има една зависимост, която е от векове – колкото по-голям риск поемаш, толкова и и печалбата е по-голяма. Аз бих насърчил всички хора в един момент, дори и не като основна дейност, като допълнителна работа, така или иначе имаме много свободно време в България, да започнат някаква предприемаческа или доброволческа инициатива. Има много каузи, които си струва да бъдат подпомогнати. Ако нямаме средства, с нашето време. Така мисля, че ние бихме се развили – и хората, и държавата като цяло“, отбелязва той.

И още:

🎯 Дали финансовата грамотност днес е също толкова важна като емоционалната интелигентност?

🎯 Кой е основният работещ инструмент да преборим инфлацията?

🎯 Как буквално с 10 лева да инвестираме в компаниите, в които държат парите си най-богатите хора в света?

🎧 Отговорите са в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022, както и с приза на TimeHeroes 2023  аудио-поредица.


Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 podcast или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна