В този брой на подкаста Поколението Z поставяме на масата темата за храненето и храната, която предпочитат младите хора.
Дали наистина младежите се хранят предимно с бърза храна, или напротив – стават все по-внимателни, спортуват все повече и дори сами отглеждат храната си? Как се отразява на вкуса им възможността да пътуват повече, да опитват нови вкусове и да бъдат отворени към света? И в крайна сметка има ли нещо, което е общо за поколението Z, когато става въпрос за храната и храненето? Чуйте в епизода с автор Оля Стоянова:
Участници в броя:
✅ Християн Георгиев, курсант в Националния военен университет "Васил Левски" в град Шумен
✅ Ивайло Петров, магистър в Техническия университет във Варна, а също и магистър в Икономическия университет във Варна, носител на стипендия „Джон Атанасов“ в областта на компютърните науки
✅ Веселин Маркович, ученик в 11 клас в Математическата гимназия "Д-р Петър Берон" във Варна
✅ Стоян Викторов, студент в Нов български университет в София.
✅ Лорин Джон, 22 години, който учи за радиожурналист в Германия (продукция на AMS)
✅ Вибке Зелман, 22 години, която учи философия в университета в Билефелд, Германия (продукция на AMS)
✅ Д-р Джулиан Уилямс, технически служител по неинфекциозни заболявания в Световната здравна организация (продукция на RTBF)