Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Управляващите настояха за диалог с протестиращите

Александър Ненков
Снимка: БГНЕС

Пред партийната централа на управляващата ГЕРБ, депутатът Александър Ненков призова протестиращите от "палатките да разберат, че това не е разумен начин за диалог". Според него, ситуацията с блокадите трябва да се решава без агресия, а протестиращите трябва да "излъчат някаква представителност". По думите му, не може малцинството да определя какво да става в държавата спрямо мнозинството, категоричен е политикът. ГЕРБ не са съгласни, че протестът е мирен. "Говорим за блокиране на двумилионен град, за магистрали, което не сме виждали никъде по света", каза той. Според Ненков, предсрочните избори сега, ще бъдат абдикация, а това кой да управлява - се решава на избори, предаде БТА.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Увеличават се случаите на трафик с цел трудова експлоатация

Жертвите на трафик от началото на годината наброяват 55 – от тях 41 са жени, съобщи Антоанета Димитрова от Националната комисия за борба с трафика на хора. По думите й, за поредна година въвличането по схемата lover boy остава водеща и е в основата на..

публикувано на 20.10.24 в 10:33

С "Динозавърско парти за деца" събират средства за Спасителен център за костенурки

На динозаврите е посветено щуро "научно" шоу за деца, което ще се проведе с благотворителна цел – в подкрепа на Спасителният център за костенурки в с. Баня в близост до защитената черноморска местност Иракли. Детското "Динозавърско парти"..

публикувано на 20.10.24 в 09:15

В Радомир черпят по случай Деня на бозата с 600 литра от сладко-резливата напитка

Ден на бозата празнуват днес в отстоящия недалеч от столицата град Радомир. Събитието ще започне с шествие от Стария пазар до площад “Свобода”. Там сладкодумният топ готвач Ути Бъчваров ще разточи големи баници и за направата им ще използва 180..

публикувано на 20.10.24 в 07:00