Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мачовете ще се отлагат при 10 установени случаи на Covid-19

Футболните срещи ще се отлагат при 10 положителни проби за Covid-19 в един от отборите-участници в мача. Тези противоепидемични правила, обявени от Българския футболен съюз, влизат в сила от началото на новото първенство в Първа и Втора професионална лига на 7 август. Мерките предвиждат също първенството да бъде временно прекратявано при наличието на 10 положителни проби за Covid-19 в най-малко 5 клуба от Първа професионална лига или 7 клуба от Втора професионална лига.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ниски добиви на слънчоглед в Добричко заради сушата

Със среден добив от 150 кг/дка стартира жътвата на слънчоглед в област Добрич при 170 кг/дка миналата година, показват данните на Министерството на земеделието и храните. Прибирането на маслодайната култура все още не е започнало в общините..

публикувано на 26.08.24 в 16:37
Киево-Печорската лавра в Киев, една от най-големите светини на православието в Украйна

Защитници на каноничната УПЦ в Украйна издигнаха глас в защита на православието

Решението на украинската Върховна рада да обяви извън закона Украинската православна църква (УПЦ) събра представители на различни поместни църкви, които издигнаха глас срещу гоненията на православни в Украйна. В пресконференция в..

публикувано на 26.08.24 в 14:43

Приморско приключва сезона с 30% ръст на туристите

Курортният град Приморско е домакин на Черноморския форум 2024, където най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална церемония, на 6 септември 2024 г. в центъра на града. За девета поредна година..

публикувано на 26.08.24 в 14:20