Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антиправителственият протест отново се събра пред БНТ

Снимка: БНТ-архив

Антиправителствените протести продължават с две акции пред телевизии. В 18:30 часа, традиционно за петъчния ден, протестиращи се събраха пред обществената телевизия - БНТ в т.нар. „Гражданска панорама“, съобщи кореспондент на програма „Хоризонт“ на БНР. Обикновено те изчакват гостите на обзорното политическо предаване "Панорама" и замерват сградата с яйца.
Друга демонстрация - пред Парк-хотел "Москва" е свикана в солидарност с Телевизия „Евроком“, която е обект на проверки от приходната агенция и Държавната агенция за национална сигурност. Журналистите в медията твърдят, че причината за проверките са изразени в предаванията им позиции срещу премиера и главния прокурор.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 13 септември 2024 г.

В "България днес" разказваме за училище "Св. св. Кирил и Методий" във Ванкувър, което ще отвори врати на 14 септември със специален филм, посветен на три десетилетия работа по поддържане на българския език и традиции отвъд Океана. Ще чуете и мнение на..

публикувано на 13.09.24 в 19:00

Учебно-тренировъчен самолет катастрофира при подготовка за авиошоу

Министърът на отбраната Атанас Запрянов отменя авиошоуто в Трета авиационна база заради катастрофа с учебно-транспортен самолет  L-39 ZA, съобщи Министерство на отбраната. Инцидентът е станал при подготовка на утрешните демонстрации по случай..

публикувано на 13.09.24 в 16:20

Наръчник за родители: Как да изпратим първокласника от поколението "Алфа" на училище

С трепет и вълнение над 55 хиляди българчета ще прекрачат за първи път училищния праг. На 16 септември първолаците ще влязат в ремонтираните класни стаи, украсени с балони и цветя. А там, подредени на чиновете ги очакват изпъстрени с картинки..

публикувано на 13.09.24 в 10:10