Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Григор Димитров е 18-и в световната ранглиста по тенис

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Първата ракета на България при мъжете, Григор Димитров, се изкачи с две места в световна ранглиста и е вече на 18-а позиция.

Сънародникът ни достигна до четвъртфиналите във Виена и успя да натрупа актив от 2260 точки, само с пет по-малко от Милош Раонич, 17-и в класацията.

Гришо пропуска тази седмица турнира Мастърс 1000 в Париж и вероятно ще приключи сезона, ако не реши да участва на турнира Sofia Open в София. Тенисистът ни не е заявил участие, но организаторите му пазят "уайлд кард".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Председателят на македонския парламент прие новия български посланик в Скопие

Успешна и ползотворна работа в страната е пожелал председателят на парламента в Северна Македония Африм Гаши на новоназначения посланик на България в Скопие Желязко Радуков на среща в сградата на събранието. "Самата среща изпраща послания за..

публикувано на 20.09.24 в 09:12

Проверка на ДАНС отхвърли "българска връзка" с взривените пейджъри в Ливан

След проверките на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС), съвместно с Националната агенция за приходите, Министерството на вътрешните работи и Агенция "Митници", безспорно е установено, че в България не са внасяни, изнасяни или произвеждани..

публикувано на 20.09.24 в 09:00

Евродепутатът Елена Йончева се срещна с българските заложници в Йемен

"След дълго пътуване от столицата Сана до пристанищния град Ходейда успях да се видя с двамата българи в Йемен", съобщи българският евродепутат от ДПС Елена Йончева. Те са се срещнали извън похитения на 19 ноември 2023 г. кораб "Галакси Лийдър",  в..

публикувано на 20.09.24 в 08:23