Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Български пощи приемат писма до Дядо Коледа

Снимка: архив

За 25-та година "Български пощи" организира конкурс "Най-красиво писмо до Дядо Коледа". За да е валидна кореспонденцията, плика трябва да е с марка, а като получател се пише "За Дядо Коледа". Крайният срок на конкурса е 12 декември.

С организирането на детски конкурс "Български пощи" искат да научат децата да водят кореспонденция и правилно да адресират писмата. В конкурса могат да участват всички детски писма със стихове и рисунки.

"Трябва в някой да се вярва и в нещо да се вярва. Има и писма, които са от така наречените пораснали деца. На нас ни пишат и възрастни хора, които се молят предимно за здраве, за партньор в живота", каза пред програма „Хоризонт“ на БНР Милена Тошева от "Български пощи".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36

Тиквени фантазии в Севлиево

Севлиево е „царството на тиквата“. Вкусният плод се отглежда в изобилие в тази част на Северна България. Не случайно местните са му посветили специален фестивал, който се провежда в рамките на Севлиевския есенен панаир. Тази година началото бе..

публикувано на 12.10.24 в 09:05

Бащи, разделени от децата си, за пореден път призоваха за споделено родителство

Бащи излязоха на пореден протест в столицата, настоявайки чрез промени в Семейния кодекс да се въведе споделеното родителство. Бащи призоваха за въвеждането на споделено родителство “ Голям проблем е, че дори да имаш режим на лични контакти с..

публикувано на 12.10.24 в 08:54