Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ново силно представяне на Алберт Попов в Световната купа по ски

Снимка: БТА

Поредното силно спускане за Световната купа по ски направи днес звездата ни Алберт Попов, информира Българската ски федерация.

След като вчера националът ни зае 16 място във Флахау (Австрия), днес пак там на писта "Херман Майер" Алберт завърши 15-и. В първия манш той бе 24-и, но със силно представяне във втория той завърши 15 и взе 16 точки за Световната купа. В подреждането за трофея в слалома Аби вече е 28-и с 31 точки, спечелени само през този уикенд.

Победата днес беше за Себастиан Фос Солевог от Норвегия. Следващият слалом за Световната купа е на 26 януари в Шладминг (Австрия) и ще е на осветление. 

След 15-ото си място във Флахау Алберт Попов направи традиционния си видео коментар за представянето си. Вижте го ТУК


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията


Денят на ашурето в Пловдив през 2023 г.

Мюсюлманската общност празнува "Ашуре"

За поредна година в Пловдив пред Джумая джамия отбелязаха "Деня на ашурето“. Домакин е Районното мюфтийство с подкрепата на общината. Жителите и гостите опитаха от вкусния десерт. Публиката бе поздравена от групата за турски народни танци "Ачелия" към..

публикувано на 16.07.24 в 12:24

Синдикатите искат увеличаване на заплатите в държавния сектор с 10 на сто

Най-големият синдикат в страната КНСБ иска в бюджета за 2025 г. да бъде заложено увеличение на всички работни заплати с 10%. По изчисления на КНСБ, това ще струва малко под 900 млн. евро, каза президентът на синдиката Пламен Димитров. Вече е имало..

публикувано на 16.07.24 в 12:21

Продължава гасенето на пожарите в страната, критичната точка е Стара Загора

Периметърът от 12 км на големия пожар северно от Стара Загора е заграден, съобщи областният управител Методи Марков. Към момента има шест огнища. По обяд се очаква концентрация на техника, като в гасенето ще се включат два хеликоптера на армията...

публикувано на 16.07.24 в 08:29