Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БНР с нов Обществен съвет

Андон Балтаков
Снимка: БГНЕС

Българското национално радио има нов Обществен съвет. По предложение на генералния директор Андон Балтаков Управителният съвет на БНР утвърди нов Правилник за Обществения съвет и неговия състав.  Членове на Обществения съвет на БНР са: Александрина Пендачанска, д-р Георги Текев, Еди Емирян, Красимира Величкова, Людмила Филипова, д-р Милен Врабевски, Петко Георгиев, Петко Дурмана, Светла Петрова, проф. Снежана Попова и Стефан Командарев. 

На първото заседание за председател на Обществения съвет на БНР беше избран д-р Милен Врабевски, а за заместник-председател Еди Емирян.

Общественият съвет на БНР е колективен консултативен орган, който подпомага генералния директор и Управителния съвет при реализирането на обществените функции на медията.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ретро автомобили на Националната служба за охрана представя Историческият музей

Класически автомобили от висок представителен клас от парка на Националната служба за охрана представя от днес до 15 септември Националният исторически музей. Експозицията е по повод 145 години от основаването на държавната охранителна служба на..

публикувано на 12.09.24 в 07:15
Есенно море, ноември

Слънцето ще се покаже в четвъртък, но ще е хладно

През нощта  от запад на изток преваляванията от дъжд ще спират и облачността ще се разкъсва и намалява. В четвъртък , 11 септември, в Западна и Централна България ще бъде слънчево. В сутрешните часове в котловините видимостта ще е временно..

публикувано на 11.09.24 в 19:45

Въвежда се пълна забрана за продажбата на енергиен прах

От Комисията за защита на потребителите разпоредиха незабавно изтегляне от пазара на два продукта, известни като енергиен сниф, които се вдишват през носа и са алтернатива на енергийните напитки. Продуктите са определени като сериозна заплаха за..

публикувано на 11.09.24 в 15:10