Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България управлява пандемията по най-добрия за бизнеса начин

Снимка: БГНЕС

България има много предимства като инвестиционна дестинация, каза премиерът Бойко Борисов на среща с посланика на Австрия Андреа Вике и с представители на австрийския бизнес у нас.Като изключителен позитив премиерът посочи присъединяването на страната ни към Банковия съюз и към Валутния механизъм 2, което гарантира прозрачност на финансите.

Мисля, че в България управляваме пандемията по най-добрия начин в Европа и Вашите фирми не могат да кажат, че работят в пандемична обстановка“, изтъкна още Борисов като обърна внимание на гъвкавостта, която се проявява по отношение на мерките, така че бизнесът възможно най-малко да усети кризата, породена от пандемията, предаде БТА.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Две новородени рисчета привличат вниманието в столичния зоопарк

В столичната Зоологическа градина се радват на две малки рисчета, родени на 11 юни т.г., съобщиха от зоопарка. Майка им Куанта идва от Мюнхенския зоопарк, а баща им Моргул – от виенския Шьонбрун. Евроазиатските рисове са включени в Европейската..

публикувано на 25.08.24 в 14:14

В Бургас почетоха паметта на загиналите в катастрофа с мигранти полицаи

Полицаи и граждани участваха в Бургас в благотворително пешеходно шествие в памет на двама служители на МВР – Атанас Градев и Йордан Илиев, загинали на пътя. Днес се навършват 2 години откакто автобус с мигранти блъсна на кръгово кръстовище в морския..

публикувано на 25.08.24 в 13:41

Родителски организации защитиха Закона за предучилищното и училищното образование

Около 40 родителски организации от цялата страна подкрепиха промените в Закона за предучилищното и училищното образование, забраняващи пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в училищата. Според тях Конституцията позволява ограничаване на..

публикувано на 25.08.24 в 12:22