Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борци от 20 страни очакваме за турнира „Дан Колов – Никола Петров“

Снимка: bul-wrestling.org

Състезатели от 20 страни са заявили участие за турнира по борба „Дан Колов – Никола Петров“, който ще се проведе от 7 до 11 април в Пловдив. Сред участниците ще видим националите на Русия, Сърбия, Украйна, Грузия, Казахстан, Иран, Латвия, Венецуела, Аржентина, Хондурас, Колумбия, Швеция, Мексико, Канада, Македония, Чили, Бразилия, Еквадор, Румъния, Македония. 

Финалистите във всяка категория взимат квоти за Токио 2020. До момента България има 5 квоти.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Лошото време си отива, на юг ще има локални кратки валежи

В четвъртък , 4 юли, над страната ще има разкъсана облачност. След обяд над Рило-Родопската област се очакват краткотрайни валежи с гръмотевици. Минималните температури ще са между 15 и 23°, в София 15°. Максималните ще са от 25 до 30°, в..

публикувано на 03.07.24 в 19:35

Климатичните промени носят по-големи разходи и риск от бедност за много българи

Населението на България, и най-вече хората с нисък социално-икономически статус, са сред най-уязвимите групи в ЕС по отношение на промените в климата. Причините за това са няколко. Страната ни е на дъното на класацията за издръжка на живот в ЕС –..

публикувано на 03.07.24 в 10:45

Оранжев код за опасни валежи в 7 области от Централна България в сряда

В сряда , 3 юли, от полунощ валежите и опасността от градушки ще се пренасят от запад към Централна и в Югозападна България. След обяд от югозапад облачността ще се разкъсва и ще намалява до слънчево. Минималните температури ще са между 14 и 23°,..

публикувано на 02.07.24 в 19:35