Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Част от българите в Лондон не са успели да гласуват

Опашката пред сградата на българското посолство в Лондон
Снимка: БГНЕС

За проблем в една от избирателните секции в Лондон, където много хора са останали да чакат след затварянето ѝ въпреки удължаването на изборния ден с 1 час съобщи кореспондентът ни в британската столица Веселин Паунов.  На място е пристигнала полиция поради струпване на много хора на едно място. Ситуацията е спокойна, но много българи са останали недоволни, защото не са успели да подадат своя глас на изборите за 45-и парламент.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Българи в лондонския квартал Бромли отпразнуваха първата година от засаждането на български рози

Сънародници отбелязаха с тържество първата година от засаждането на български рози в парка “Куинс Гардънс” в лондонския квартал Бромли. Цветята са дарени от българите в Лондон, съобщи на сайта си Посолството на България във Великоритания...

публикувано на 23.10.24 в 18:37
Лазо Нестори

Лазо Нестори от Албания: Да си българин е гордост и голямо име!

Само на няколко километра западно от границата между Гърция и Албания и на около 40 километра от областния център Корча (алб. Korçë ) е разположен албанският град Билища (алб. Bilisht ). Част от градската интелигенция там е Лазо Нестори –..

публикувано на 21.10.24 в 10:10

Радослава Недялкова от Милано е "Българка на годината-2023", публиката отличи Невенка Костадинова, Сърбия

Радослава Недялкова от Милано е избрана за "Българка на годината-2023" сред номинираните 24 наши сънароднички от 19 държави. Отличието на името на Св. Злата Мъгленска беше връчено днес на тържествена церемония в УНСС в София. Радослава Недялкова е..

публикувано на 18.10.24 в 16:26