Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Бербатов се кандидатира за президент на българския футбол

Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС на предстоящия конгрес. Това обяви самият той днес на пресконференция.

„Имах привилегията да работя с най-добрия треньор - сър Алекс Фъргюсън. Сега влизам в нова глава от моето кариерно развитие. С моя екип решихме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго време в бизнеса“, обяви звездата на Байер (Леверкузен), Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Головете на Бербатов за националния отбор на България са 48 и по този показател нападателят оглавява класацията на най-резултатните ни голмайстори-национали за всички времена. Седем пъти е обявяван за „Футболист на годината“ за България.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Официално стартира процедурата за избор на нов главен прокурор

На днешното си заседание Висшият съдебен съвет официално възобнови процедурата за избор на нов главен прокурор. Изборът е насрочен за 16 януари 2025 г., а до 24 октомври кандидатите трябва да представят концепциите си. Кандидатите трябва да имат..

публикувано на 12.09.24 в 15:03

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 17

В този брой на предаването слушайте: "Когато и ученици, и учители са в час" – разговор с Николай Йорданов, директор на Българското средно училище "Христо Ботев" в Братислава;  "Българското кино - на фокус в Париж“ – интервю с Румена Иванова..

публикувано на 12.09.24 в 12:00

Ретро автомобили на Националната служба за охрана представя Историческият музей

Класически автомобили от висок представителен клас от парка на Националната служба за охрана представя от днес до 15 септември Националният исторически музей. Експозицията е по повод 145 години от основаването на държавната охранителна служба на..

публикувано на 12.09.24 в 07:15