Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борислав Михайлов получи отказ да бъде вписан като президент на БФС

Борислав Михайлов
Снимка: БГНЕС

Завърналият се изненадващо във футбола Борислав Михайлов е получил отказ да бъде вписан отново като президент на Българския футболен съюз, предаде сайтът SPORTAL. Легендарният вратар подаде оставка през есента на 2019 г. През април обаче, когато Димитър Бербатов обяви официално, че ще се бори за поста, Михайлов обяви, че си оттегля оставката и възнамерява да изкара мандата си докрай. Проверка в Търговския регистър обаче показва, че днес Борислав Михайлов е получил отказ за вписване. Така той няма как да поеме отново поста. Все пак Михайлов има 7-дневен срок, в който да обжалва решението. По-рано от УЕФА и ФИФА попитаха как Борислав Михайлов се е върнал начело на БФС.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

От 2001 г. в България има приета Програма за борба със сушата, но мерките в нея не се спазват

Няма точна статистика какъв ще е броят на изпепелените от пожари горски масиви у нас през това лято. По данни на Европейската информационна система за горски пожари в България се случват около 600 подобни инцидента всяка година. Ежегодно те засягат..

публикувано на 26.08.24 в 10:40

Морският курорт "Албена" отпразнува 55-ата си годишнина

Ваканционно селище "Албена" посрещна 55-я си рожден ден с 11 000 туристи, съобщи БТА. Най-много са гостите от Скандинавския полуостров, нараства броят и на французите, чехите и поляците. Българските и румънските туристи са запазили нивото на..

публикувано на 26.08.24 в 10:28

Краткотрайни валежи разхлаждат в жегите

В понеделник ще преобладава слънчево време. Следобед и до полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. По-значителни ще бъдат в крайните югоизточни райони...

публикувано на 25.08.24 в 18:30