Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

250 картинг пилоти от 16 страни мерят сили в България

Снимка: karting.bg

В двата дни от уикенда на картинг пистата в град Хасково ще се проведе второто издание на ЕКО 24 часа на България, част от европейския картинг шампионат за издръжливост. За почетното първо място ще се борят общо 250 пилоти от 16 страни, разпределени в 42 отбора и в две категории – Gold до 84 кг и Pro до 94 кг.

И тази година срещу професионалните картинг състезатели ще се изправи „Отбор на звездите“. Сред звездите ще са българската легенда в спортната гимнастика Йордан Йовчев и единственият българин, пилотирал кола от Формула 1, Владимир Арабаджиев.

Входът е свободен за всички желаещи да наблюдават на живо зрелищното събитие.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Космополитен технологичен хъб и един от най-оживените европейски градове – и Vogue възпя прелестите на София

София отново попадна в светлините на прожекторите. Обширна статия на списание Vogue хвърля светлина върху динамичното развитие и уникалния й чар, определяйки я като "най-оживения град в Европа в момента". Българската столица успява да съчетае успешно..

публикувано на 09.09.24 в 11:10
Българският щанд на International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2023.

Три български общини се включват в международното туристическо изложение в Париж

Поморие, Варна и София ще представят страната ни на българския щанд по време на международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) TopResa 2024, с още пет туристически фирми. Българското участие на форума, който ще се..

публикувано на 09.09.24 в 08:30

БЧК и Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец провеждат съвместно учение

Над сто участници в доброволните екипи на Българския червен кръст за действие при бедствия и кризи, както и представители на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец ще се включат от днес до 13 сепетември в националното..

публикувано на 09.09.24 в 07:00