Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Парад на ретро автомобили готвят в Бургас

Снимка: БНР - Бургас

Четиринадесетото издание на Ретропарада за класически автомобили ще се открие на 3 юли от 10:00 часа на алеите пред Експо център „Флора“ в Приморски парк Бургас. 

Акцент в тазгодишното издание е уникалният по рода си Mercedes-Benz SSK – автомобилна легенда, родена между двете войни, предава БНР Бургас. 

В ретропарада ще се включат колекционери от клубове в цяла България и Сърбия.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

11 университета от 9 държави участват в "Живописна България. Интердисциплинарни диалози у дома"

Вицепрезидентът Илияна Йотова се срещна на "Дондуков" 2 с участниците в Третата международна пътуваща конференция "Живописна България. Интердисциплинарни диалози у дома". Проектът, който се провежда под патронажа на вицепрезидента, включва изследвания на..

публикувано на 19.09.24 в 11:49

Конкурсът "ЕкоОбщина" – екология в градска среда

На 17 септември, след няколкогодишно прекъсване по вина на Ковид, стартира петото издание на конкурса "ЕкоОбщина – устойчив град и общество", инициатива на посолството на Франция и на Френския институт в България. Конкурсът си поставя за цел да..

публикувано на 19.09.24 в 11:40
Росен Карадимов

Само парламентът може да извади "мъртвите души" от избирателните списъци

В правомощията само на Народното събрание е да извади от избирателните списъци така наречените "мъртви души", но 50-ият парламент няма време да го направи, заяви служебният министър на иновациите Росен Карадимов. Той проведе във Велико Търново среща с..

публикувано на 19.09.24 в 09:04