Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за 4.11.2021 г. - четвъртък

В четвъртък ще има значителни мъгли и ноемврийско слънце

Снимка: Евгени Димчев
В четвъртък сутринта на много места в низините, котловините и около водните басейни ще има мъгли. Над Западна и Южна България мъглите ще са по-интензивни и на места ще се задържат през целия ден. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°. След обяд ще е слънчево. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, малко по-ниски в районите с трайна мъгла. За София се очакват до 19°.
Над планините ще е слънчево. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е до 19°, на 2000 м около 12.
В петък ще е по-топло с няколко градуса и мъглите ще са ограничени.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Топла неделя почти без валежи

В неделя ще бъде слънчево. Следобед над източните и планинските райони ще има временни увеличения на облачността, но почти няма да вали. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София – около 27°. Над планините ще бъде предимно..

публикувано на 07.09.24 в 18:30
Румен Радев

Румен Радев очаква ЦИК да контролира изпълнението на разпоредбите на Изборния кодекс

“ Очаквам ЦИК да следи за стриктното изпълнение на разпоредбите от Изборния кодекс .” Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Раднево, където участва в тържеството по повод 60-годишнината от обявяването на града. “ Тук не става..

публикувано на 07.09.24 в 12:49
Радан Кънев

Екатерина Захариева ще бъде българският еврокомисар

“ Очакването е Урсула фон дер Лайен да избере жена като кандидатура от България за еврокомисар основно заради силно нарушения баланс на половете в очаквания нов състав на Европейската комисия .” Тази прогноза направи пред бТВ евродепутатът Радан Кънев..

публикувано на 07.09.24 в 11:35