Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Неделев е опериран след катастрофата на футболните национали в Тбилиси

Снимка: БГНЕС

Футболистът Тодор Неделев е опериран в Тбилиси след станалата снощи катастрофа с българския национален отбор. На път от летището към хотела в грузинската столица двата автобуса, превозващи играчите, са се сблъскали. Хирургическата интервенция на футболиста е преминала успешно – тя се е наложила заради парче стъкло, забито в главата му. Операцията е извършена от смятания за голям професионалист проф. Шота Ингороква от Тбилиския държавен медицински университет. В момента Тодор Неделев е под упойка и ще бъде събуден към 12,00 ч. българско време. Той ще остане под наблюдение в клиниката вероятно десетина дни. Според официалната информация на Българския футболен съюз останалите членове на отбора и на щаба са добре.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36

Тиквени фантазии в Севлиево

Севлиево е „царството на тиквата“. Вкусният плод се отглежда в изобилие в тази част на Северна България. Не случайно местните са му посветили специален фестивал, който се провежда в рамките на Севлиевския есенен панаир. Тази година началото бе..

публикувано на 12.10.24 в 09:05

Бащи, разделени от децата си, за пореден път призоваха за споделено родителство

Бащи излязоха на пореден протест в столицата, настоявайки чрез промени в Семейния кодекс да се въведе споделеното родителство. Бащи призоваха за въвеждането на споделено родителство “ Голям проблем е, че дори да имаш режим на лични контакти с..

публикувано на 12.10.24 в 08:54