Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за времето на 23.06.2022 г. – четвъртък

Ще е топло с превалявания

Снимка: БГНЕС

В четвъртък от запад ще завали. През деня и над останалата част от страната ще има купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. На места валежите ще са интензивни с условия за градушки. Максималните температури ще са от 25 до 30°, в София 27°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. След обяд там ще вали. Температурите ще са от 27 до 30°. Морската вода е 22-24°. Вълнението на морето е 1-2 бала.

Над планините ще е облачно и дъждовно. По значително ще вали в Рило-Родопската област. Максималната температура на височина 1200 м ще е 20°, на 2000 м до 15°.

В петък ще е топло с отслабване на валежите. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Веселин Налбантов

Започнаха да изчезват и бягат азиатски работници от хотелите по Черноморието

"Има канал за прехвърляне на работници в Западна Европа", заяви зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Веселин Налбантов. От хотелите по българското Черноморие съобщиха, че сезонни работници от Непал и Шри Ланка са..

публикувано на 22.08.24 в 10:43

Оцелявай трудно или как да остарееш достойно с българска пенсия

Българските пенсионери живеят в условия, които не им позволяват да се радват пълноценно на старините си, за разлика от техните връстници в по-развитите държави, смята психиатърът д-р Владимир Симов, който от дълги години практикува професията..

публикувано на 22.08.24 в 09:25
Епископската базилика на Филипопол в Пловдив

Искат Епископската базилика на Филипопол да влезе в списъка на ЮНЕСКО

Епископската базилика на Филипопол е ярък пример как се подпомага развитието на българския културен туризъм, заяви служебният министърът на туризма Евтим Милошев на среща с Нанси Шилър, президент на Фондация "Америка за България".  "Включването на..

публикувано на 22.08.24 в 09:19