Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Независимите депутати остават скептични относно диалогичността на ИТН

Радостин Василев
Снимка: БГНЕС

"Изразяваме изключителен скептицизъм към изявената диалогичност на "Има такъв народ" и ви предупреждаваме да сте изключително внимателни в оценката на тяхното желание за работа, защото те можеха и трябваше да го покажат по време на действащото правителство". С тези думи на спортния министър в оставка Радостин Василев започнаха преговорите на БСП с напусналите ИТН депутати за съставяне на нов кабинет. 


Радостин Василев каза още, че българският народ очаква да няма предсрочни избори, затова "отцепниците" ще съдействат, стига да не се появят непреодолими различия. Независимите депутати са се запознали с корекциите, които “Има такъв народ” е нанесъл в управленската програма, и утре ще изразят становището си по тях.

Снимки: БГНЕС
По публикацията работи: Иван Петров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Гордана Силяновска и Румен Радев

Македонският външен министър е отказал среща с българския си колега в София

Посещението на македонският президент Гордана Силяновска е по повод културно събитие - гостуване на Националната опера и балет на Северна Македония в София и няма характер на държавно, официално или работно посещение. "В такива случаи протоколната..

публикувано на 18.09.24 в 10:16

300 военнослужещи на Фестивала на военните духови оркестри в Горна Оряховица

Горна Оряховица ще бъде домакин на Преглед на любителското творчество и Фестивал на военните духови оркестри на Сухопътните войски. От 18 до 20 септември в Летния театър в града с начален час 16.00 ч. среща ще си дадат военни формации и изпълнители от..

публикувано на 18.09.24 в 07:30

Kalimera Vratsa - във Враца започва фестивал, посветен на Гърция

Гръцката певица Ирини Пападопулу ще изнесе концерт тази вечер от 19.30 ч. на панаирната сцена пред стадион "Христо Ботев" във Враца. Събитието е в рамките на 135-тото издание на Врачанския есенен панаир и част от програмата по инициативата Kalimera..

публикувано на 18.09.24 в 07:10