Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България U20 грабна среброто на ЕМОФ в Банска Бистрица

Снимка: Facebook/Българска федерация по волейбол

Националният волейболен отбор на България за младежи до 20 години спечели сребърните медали от Европейския младежки олимпийски фестивал в Банска Бистрица (Словакия). 

Българите отстъпиха на връстниците си от Италия с 0:3 (20:25, 21:25, 23:25) в големия финал на волейболния турнир при младежите, игран този следобед. Най-резултатен за България беше Александър Николов с 15 точки.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Земеделците в протестна готовност заради неизплатената украинска помощ

Все повече браншови организации в земеделието обявяват протестна готовност по повод неизплатените средства по т.нар. украинска помощ, предназначена да компенсира икономическите загуби заради войната. Към декларациите на зърнопроизводителите,..

публикувано на 06.10.24 в 12:26

Деца чрез своето изкуство събират средства за отделение в ИСУЛ

Патриарх Даниил откри шестата благотворителна кампания “Деца рисуват за деца”, която се провежда в помощ на детското отделение “Уши, нос и гърло” в болница “Царица Йоанна – ИСУЛ”. Тя е организирана от Културно-просветния отдел при Светия Синод на..

публикувано на 06.10.24 в 10:35

Заети в градския транспорт излизат на протест заради невъведена бонусна система

Федерацията на транспортните работници към КТ “Подкрепа” организира протест срещу столичния кмет Васил Терзиев заради неспазено споразумение за сътрудничество от февруари т.г. В документа е записано, че през настоящата година трябва да се въведе..

публикувано на 06.10.24 в 09:40