Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Остава облачно със слаби превалявания над Югозападна България

Снимка: БГНЕС

В четвъртък минималните температури ще са между 8 и 13°, в София - 9°. Сутринта е възможно да има намалена видимост в равнините на Западна България. През деня ще е облачно със слаби превалявания на югозапад. Максималните температури ще достигнат от 17 до 22°, в София около 18°.

Над планините ще е облачно с валежи. На височина над 2300 м ще пада сняг. Максималната температура на 1200 м ще е 12°, на 2000 м до 7°.

Над Черноморието също ще е облачно. Максималните температури ще се 17-19°, колкото и на морската вода. Вълнението на морето ще е 3 бала.  

В петък времето остава без промяна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Египетска компания ще преобрази емблематичния за София Централен универсален магазин

Египетската компания "Антика уърлд" ще представи днес архитектурен проект за реконструкцията на Централния универсален магазин в центъра на София. Компанията ще се захване с преобразяването и управлението на една от емблематичните за българската столица..

публикувано на 19.09.24 в 06:35

Откритие край Самоводене насочва към мястото на Търновската Света гора

Археолози откриха църква, част от манастира на свети Теодосий Търновски, край великотърновското с. Самоводене. Експедицията е ръководена от археолозите от Регионалния исторически музей-Велико Търново проф. Хитко Вачев и Илиян Петракиев. По своята..

публикувано на 18.09.24 в 13:51

След циклона "Борис" призоваха крайречните общини да се готвят за голяма вълна

Трябва да се действа превантивно и да се провери готовността за посрещане на бедствия. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на правителственото заседание.  "Европейският циклон, за наше щастие, подминава България към момента,..

публикувано на 18.09.24 в 11:57