Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава топлата есен

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Във вторник минималните температури ще са между 7 и 12°, в София - 8°. През деня ще е слънчево. Вечерта над Северозападна България ще се заоблачи, но няма да вали. Максималните температури ще достигнат от 23 до 28°, в София до 25°.

Над планините ще е слънчево, с разкъсана висока облачност. Максималната температура на височина 1200 м. ще е 20°, на 2000 м. до 12°.

Над Черноморието ще е слънчево с разкъсана висока облачност и умерен югозападен бриз. Максималните температури ще са 21-24°. Морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще е до 3  бала.

В сряда ще остане предимно слънчево и все още с високи дневни температури.   




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В Бургас почетоха паметта на загиналите в катастрофа с мигранти полицаи

Полицаи и граждани участваха в Бургас в благотворително пешеходно шествие в памет на двама служители на МВР – Атанас Градев и Йордан Илиев, загинали на пътя. Днес се навършват 2 години откакто автобус с мигранти блъсна на кръгово кръстовище в морския..

публикувано на 25.08.24 в 13:41

Родителски организации защитиха Закона за предучилищното и училищното образование

Около 40 родителски организации от цялата страна подкрепиха промените в Закона за предучилищното и училищното образование, забраняващи пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в училищата. Според тях Конституцията позволява ограничаване на..

публикувано на 25.08.24 в 12:22

Естония пуска две евромонети по дизайн на българина доц. Светлин Балездров

Естонската централна банка пусна колекционерска монета, чието художествено оформление е дело на българския дизайнер и преподавател в Националната художествена академия доц. Светлин Балездров. Монетата с номинал от 8 евро е изработена от сребро, има..

публикувано на 25.08.24 в 11:23