Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лили Иванова слага точка на националното си турне с концерт в София

Снимка: lili.bg

При изключителен интерес, претъпкани зали и неизменните скандирания "Обичаме те" от страна на публиката премина националното турне на легендата на българската поп музика Лили Иванова. След 31 паметни срещи с почитатели в малки и големи градове на България от април до декември, тази вечер /4.12/ неповторимата изпълнителка ще зарадва феновете си в София. От сцената на най-голямата закрита зала у нас "Арена София" Лили Иванова ще изпее вечните си хитове и ще пренесе публиката в един по-хармоничен свят на емоция и артистизъм.

Повече от шест десетелетия на сцената, Лили Иванова продължава да покорява аудитория от различни поколения, а музикантите, които имат честта да свират с нея на сцената определят това изживяване като чест и урок по професионализъм. "Да свиря с Лили за мен е връх в кариерата. Тя е най-голямата от всички български изпълнители", сподели в телевизионно интервю джазменът Веселин Веселинов-Еко. Бас китарист, контрабасист и композитор, работил с не едно величие от българската и световна сцена, той е автор на пет песни от репертоара на Лили Иванова.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25
Керана и космонавтите

"Толкоз мога"

За пета поредна година Sofia Summer Fest – летният фестивал на София – ще предложи незабравими изживявания в разгара на лятото. В Южния парк, в най-горещите 30 дни от сезона, жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се насладят на театър,..

публикувано на 17.07.24 в 10:15