Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Международна седмица на брака в България

"Семейна събота" организира Националният политехнически музей в София

"Семейна събота" предлага днес (11 февруари) Националният политехнически музей в София. Инициативата е част от отбелязването на Международната седмица на брака, която се организира за 12-та поредна година в България и продължава до 14 февруари 2023 г.. Програмата ще предложи забавни и интересни игри, подходящи за цялото семейство, които ще подпомогнат по-добрата семейна комуникация в неформална и приятелска среда. Посетителите на музея ще имат възможност да разгледат и временната изложба "Вернисаж на суетата" и Лего-изложението "Кораби, дворци и машини".


Международната седмица на брака води началото си от Англия в края на XX век. Днес в инициативата се включват близо 30 страни. Целта е чрез различни инициативи партньорите отново да предизвикат интерес един в друг и да разчупят еднообразието от делника си в любовта, обяснява идеята на проявата Михаела Джоргова, психолог и координатор на екипа на "Седмица на брака" в България.

Снимки: Национален политехнически музей


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Въздушната линейка изпълни първата си успешна мисия в планината

Хеликоптерът за спешна медицинска помощ осъществи първата си акция в планински условия, съобщи служебният министър на транспорта Георги Гвоздейков. Първа мисия по въздуха на Центъра за спешна медицинска помощ След сигнал, подаден от Планинската..

публикувано на 07.07.24 в 17:20
 Евтим Милошев

Увеличение от 20% на заплатите в туристическия сектор

20-процентов ръст на възнагражденията на хората, заети в летния туристически сезон, отчете служебният министър на туризма Евтим Милошев. Пред БНР той заяви, че недостигът на работна ръка в бранша не се дължи единствено на заплащането, което, по..

публикувано на 07.07.24 в 15:09
Николай Денков

Предложението за технически кабинет има предимства, но и проблеми

Предложението на “Демократи за силна България” за техническо правителство с третия мандат има своите предимства, но има и своите проблеми, затова трябва да се обсъди внимателно , заяви председателят на парламентарната група ПП-ДБ Николай Денков..

публикувано на 07.07.24 в 12:57