Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благотворителен базар за конна база за "различните" деца

Снимка: Facebook / konna.baza.ahil

Благотворителен базар в подкрепа на кампанията за спасяване на конната база "Ахил" в София ще се проведе на 1 и 2 април от 11.00 ч. в парка пред Националния дворец на културата в столицата, разказа за БНР Анна Йончева, инициатор на проекта "Различните" деца на България". В инициативата участват творци от цялата страна, а средствата ще се прибавят към събраните до момента за закупуване на терена, върху който се намира базата. 

Повече от 50 деца със специални потребности са на път да загубят мястото, където могат да се лекуват и да подобряват качеството си на живот чрез терапия с коне, след като то беше предложено за продажба от собствениците с цел строителство.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Македонският вицепремиер Александър Николски

В България искат оставката на македонския вицепремиер Александър Николски

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя за оставка на македонския вицепремиер Александър Николоски заради обидите му към България: "Ние ще направим всичко необходимо в Европейската народна партия да знаят какво са говорили и защо е нашето категорично..

публикувано на 19.09.24 в 12:14

Годишният стокообмен между България и Германия е 12 млрд. евро

Икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха в президентството държавният глава Румен Радев и немският посланик в София Ирене Планк. Те са разговоряли и за предизвикателствата пред европейската икономика, последствията..

публикувано на 19.09.24 в 12:02

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 18

В брой 18 на предаването слушайте: Как се изгражда едно българско неделно училище зад граница - от идеята до реализацията й – интервю с Мира Янишевская, основател на училището ни в Пекин; С какви предизвикателства се сблъскват..

публикувано на 19.09.24 в 12:00